Kinderwens

Een onvervulde kinderwens raakt je in de kern van je vrouw of man zijn. Je toekomstbeeld wordt bedreigd, je relatie kan onder druk komen te staan en ook je werk kan eronder lijden. Daarom bied ik je een aangepaste begeleiding en dit zowel voor, tijdens als na je fertiliteitstraject.

Als ervaringsdeskundige heb ik op gebied van fertiliteit en kinderwens door de jaren heen een bijzondere expertise opgebouwd. Ik ben lid van ESHRE en neem regelmatig deel aan wetenschappelijke congressen in binnen- en buitenland.

Omdat ook preventie en sensibilisering van jongeren een belangrijk thema is, maak ik deel uit van de stuurgroep van het BFEI (Belgian Fertility Education Initiative).

Sinds 2014 ben ik voorzitster van De Verdwaalde Ooievaar, de Vlaamse vereniging die informatie en steun biedt aan koppels en alleenstaanden met een (onvervulde) kinderwens.  Ik vertolk de stem van de patiĆ«nt in verschillende adviescommissies, panelgesprekken en meetings en verzorg regelmatig infosessies en lotgenotencontact over dit thema.